Corona en Fennis Fitaal

Corona en Fennis Fitaal

By : -

Op dit moment werk ik door huidige corona maatregelen enkel op afstand. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden via de telefoon of via beeldbellen.
Ook kan ik in noodzakelijke gevallen bij toenemende klachten en op advies van uw arts behandelen op afstand, met de noodzakelijke 1,5 meter regel.

We zijn allen geraakt door wat ons overkomt door deze indringende pandemie. Voor ieder een andere uitdaging. De een moet leven met het gezin ineens thuis, de ander ziet juist niemand door wegvallen van werk en sociale activiteit. Je kunt ook juist erg belast zijn in je werk, met nieuwe uitdagingen of zorgen hebben over het wegvallen van werk en/of inkomsten. Weer iemand anders is kwetsbaar en angstig, een ander heeft een ziek familielid of erger is zelf geveld door dit nieuwe virus. We voelen allemaal de verandering, de onzekerheid en wat dit met je doet. Iedereen is anders. Ongetwijfeld voelen we dit door nieuwe lichamelijke klachten, veroorzaakt door stress. Kom je er niet uit, en lukt het niet je rust en evenwicht weer te vinden samen met je lichaam? Als psychosomatisch fysiotherapeut, kan ik met je aan de slag om dat nodige steuntje in de rug te bieden. Met een luisterend oor, een ontspanningsoefening, een coachende oefening voor inzicht, of tips en adviezen hoe je dagelijks leven rustiger te houden. Je bent welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *