Welkom bij Fennis Fitaal

Welkom bij Fennis Fitaal

In mijn praktijk kun je terecht voor alle klachten met psychosomatische achtergrond. Samen met jou kijk ik naar de beste therapievorm.

Veel mensen lopen rond met klachten die niet duidelijk zijn. Ze zijn vaak niet medisch te genezen,  blijven bestaan of komen steeds weer terug. Dit soort klachten worden vaak gevoed door stress en spanning, of door beperkte kennis over uw eigen lichaam en hoe balans te vinden.

Je kunt bij mij, Marjolein Fennis terecht voor diverse methoden die bijdragen aan een bewustere en betere kwaliteit van leven samen met je lichaam.

Jouw klacht is voor mij een uitdaging!

Mijn missie is mijn kennis en vaardigheden te delen met iedereen die klachten ervaart in zijn lichaam in combinatie met psychosociale factoren. Ik word blij als ik iemand kan leren om zo plezierig en gezond mogelijk met zijn klachten om te gaan, tevreden te zijn met wie je bent.

De visie van Fennis Fitaal is dat klachten in ons lichaam altijd ontstaan door factoren uit de hele mens; naast het lijf zelf spelen afkomst, dagelijks leven, omgeving, en persoonlijke ontwikkeling een grote rol. Daarin heeft ieder  zijn unieke ontwikkeling; fysiek, emotioneel, sociaal en in zijn gedrag.  Met dit holistisch mensbeeld wordt gekeken hoe de balans van vele factoren te herstellen om een kwalitatief plezierig leven te behouden.

Mijn aanbod bestaat uit:

  • psychosomatische fysiotherapie; jouw persoonlijk behandeltraject
  • wandelcoaching; in de natuur in beweging werken aan jouw klacht
  • hardloopbegeleiding; binnen en/of  buiten een persoonlijke aanpak

Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek!