Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

By : -

Luuk is geboren! Hoera. 29 juni met 3542 gram en helemaal gezond. Ik heb deze zomer van hem mogen genieten samen met de oudste die heel goed omgaat met deze nieuwe situatie. Heerlijk! Maar nu is het weer tijd om te werken, wat ook heel fijn is. Ik blijf werken op dezelfde dagen bij paramedisch centrum west.

Iedereen met klachten van zowel lichamelijke aard als emotioneel, sociaal, of zijn omgeving is welkom. Als je twijfelt, bel gerust en ik kan met je kijken wat ik voor je kan doen. Ik heb inmiddels met meerdere technieken ervaring en wil graag met jou kijken wat ik voor je kan betekenen.

voorop staat dat ik wil blijven genieten van mijn 2 boys thuis, maar daarbij heb ik plannen voor meer actie dit jaar! Het mag weer, corona lijkt bijna uit het zicht..gelukkig.

Wat dan? ik wil graag meer met groepen werken. hardlooptraining geven, ontspanningslessen geven en samen bewegen op muziek. Ik ga me hierop komende maanden goed voorbereiden. Ik houd je op de hoogte hier! wordt vervolgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *