Start bij Breda West paramedisch centrum

Om mijn werk in Breda uit te breiden, heb ik de handen ineen geslagen met Breda West paramedisch centrum.
Omdat dit een praktijk is waar ik als stagiaire het vak fysiotherapie heb geleerd, heb ik erg veel zin om nu 15 jaar later deel uit te mogen maken van deze praktijk. U kunt mij vinden op maandagochtend in de locatie Badstraat 2 en woensdagochtend in de locatie Laan van Mertersem. Ook hier behandel ik iedereen met psychosomatische klachten en help u om balans te vinden tussen spanning en ontspanning en prettig te voelen samen met uw lichaam.

U kunt u aanmelden door te bellen of mailen naar deze praktijk

Breda west paramedisch centrum: 076-5225378 / info@bredawest.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *